Door jarenlange ervaring kunt u rekenen op goed advies, goede service, persoonlijk contact en een geweldig eindresultaat.

Na ruim 30 jaar ervaring als straatmaker bij de gemeente Groningen had ik in 2006 besloten om voor mezelf te beginnen. In het begin hield ik me voornamelijk bezig met het aanleggen van opritten en het sier bestraten van tuinen. Na verloop van tijd zijn de projecten steeds complexer geworden.

Zo draai ik mijn hand niet om voor het ontwerpen van tuinen, het bestraten in welke vorm dan ook en het plaatsen van schuttingen. In overleg is bijna alles mogelijk. Wil je meer over mijn werk te weten komen? Neem gerust contact met mij op via info@estuivenberg.nl.

Sierbestrating

Uw eigen bestrating leggen kan natuurlijk. Dit is volledig uw eigen keuze. Maar toch doet u er goed aan om uw bestrating door een stratenmaker te laten leggen. Wanneer u uw bestrating door een stratenmaker laat leggen, bent u altijd verzekerd van vakmanschap. Bij Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg kunt u terecht voor al uw bestratingen. Voor het aanleggen van uw tuinpad terras of inrit tot het aanleggen van een volledige straat of erf.

Plaatsen van schuttingen

Woont u in regio Groningen en wilt u uw tuin graag uitbreiden met een schutting? Laat dan uw schutting plaatsen door Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg. Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg zorgt dat uw schutting vakkundig wordt geplaatst en u een prachtig eindresultaat krijgt.

Naast het plaatsen van schuttingen kunt u bij Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg ook terecht voor een totaalpakket voor uw tuin, inclusief straatwerk, beplanting en groenonderhoud.

Aanleg afwatering / drainage

Gronden waar te veel water in zitten worden 'waterzieke' gronden genoemd. De enige mogelijkheid om iets aan deze gronden te doen is door de afvoering van het water, de drainage, beter te regelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door de afwatering te verbeteren, de bodemstructuur aan te passen of door hoogteverschillen aan te brengen. Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg kan u helpen om de drainage aan te leggen of beter te regelen.

Ontwerp en aanleg van tuinen

Het ontwerp is de basis van elke tuin en iedere tuin is voor Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg een uitdaging! Het uitgangspunt is, welke sfeer en/of welke stijl u mooi vindt. Wilt u een kindvriendelijke tuin, of een klein of groot terras? Voor elk budget kan een mooie tuin gerealiseerd worden. Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg kan voor u de gehele verzorging regelen van ontwerp tot aanleg en ook daarna kan ik het onderhoud van uw tuin verzorgen.

Aanleg opritten en parkeerplaatsen

Wij kunnen de aanleg van uw oprit of parkeerplaats geheel naar wens uitvoeren. U kunt bij Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg zelf aangeven wat u wilt. Indien gewenst werken wij ook graag geheel vrijblijvend een voorstel voor u uit. Dan is het hele kostenplaatje van de geleverde diensten ineens duidelijk zonder verrassingen. Van al het grondwerk in de voorbereidingen, tot het aanleveren van zand en indien nodig zelfs afvoer en storten van grond. Dit is waar Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg gespecialiseerd in is en dus helpen wij u er ook graag mee.

Ook grind of split zelf kan een mooie vorm bieden van bestrating, bijvoorbeeld voor een oprijlaan. Daarnaast zijn er nog velen andere soorten en maten bestrating en sierbestrating, welke vaak op vele verschillende manieren gelegd kunnen worden. Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg zal de door u uitgezochte bestrating perfect aanleggen, naar uw voorkeur.

Onderhoud

Elk pand moet er op een gegeven moment aan geloven, wil het niet aan verloedering ten onder gaan: onderhoud. Onderhoud van uw woning of bedrijf is dus erg belangrijk. Uw pand behoudt zijn waarde als het goed onderhouden wordt. Tuinaanleg & Onderhoudsbedrijf E. Stuivenberg kan elke vorm van onderhoud aan uw woning uitvoeren: van een kleine reparatie tot groot onderhoud aan uw gehele huis. Voor ons is het geen probleem.